Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een aantal verbeterpunten opgesteld die de kwaliteit van het leerlingenvervoer structureel te verbeteren. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Jean-Pierre Jans

De overheid heeft een agenda opgesteld om de kwaliteit van het doelgroepenvervoer structureel te verbeteren. Dat schrijft demissionair staatssecretaris Maarten van Ooijen (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) in een brief aan de Tweede Kamer. De verbeterpunten richten zich met name op de manier van aanbesteden, contractmanagement en de beschikbaarheid van chauffeurs.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.