Heb jij een prachtig versierde kerstboom in de kamer staan? Ben je meer van de klassieke versiering of ga je voor een bijzonder thema? Wij zijn op zoek naar de mooiste kerstboom van Den Haag. De mooiste drie winnen een prijs. Maar let op, meedoen kan nog maar tot en met zondag 24 december.

We hebben al een aantal inzendingen binnen:

Winnen

Wij zijn echte kerstliefhebbers, maar geen deskundigen betreft kerstbomen. Daarom krijgen we hulp van een professionele jury, namelijk de kerstexperts van Tuincentrum Ockenburgh.

De mooiste kerstboom krijgt natuurlijk een prachtige titel, maar degene die de boom zo mooi heeft versierd wordt ook beloond. Je kunt namelijk een cadeaubon van Tuincentrum Ockenburgh winnen! De eerste prijs is een bon van 50 euro, de tweede prijs is 30 euro en de derde prijs 20 euro. Kun je mooi nog wat versiering van kopen, of een kamerplant voor na de kerstperiode.

Meedoen:

Tot en met zondag 24 december 2023 kun je meedoen. Upload een foto van jouw prachtige kerstboom en voer je gegevens in. Voorwaarde is wel, dat jouw boom in Den Haag staat.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.