Het zal even wennen zijn, maar wel superleuk: tijdens de eerste kerkdienst van het nieuwe jaar in de Christus Triumfatorkerk klinken namelijk geen psalmen, maar nummers uit de Top 2000.

Op zondag 7 januari is er een unieke kerkdienst in de Christus Triumfatorkerk: de eerste Top 2000 kerkdienst ooit in Den Haag. Het thema van de dienst is ‘Viva la Vida’: Leef het leven!

Top 2000 kerkdienst

Een Top 2000 kerkdienst is een kerkdienst waarin alle muziek die je hoort uit de Top 2000 komt. Er wordt uit de bijbel gelezen, gebeden, en zelfs gepreekt, maar op de momenten waarop in gewone kerkdiensten psalmen of gezangen worden gezongen, klinkt nu popmuziek. De liveband zingt en speelt onder anderen Susan & Freek, Coldplay, Miss Montreal, Pink en Pharell Williams.

De kerkdienst heeft een feestelijk thema, omdat het dit jaar tien jaar geleden is dat de eerste Top 2000 kerkdienst van Nederland plaatsvond in Zoetermeer. Daarom is er een samenwerking tot stand gekomen tussen de Ichthuskerk in Zoetermeer en de Christus Triumfatorkerk in Den Haag.

De aanvang van de kerkdienst is om 10.00 uur. Rond 11: 15 is de dienst afgelopen. De Christus Triumfatorkerk is te vinden op de hoek van de Laan van Nieuw Oost-Indië en de Juliana van Stolberglaan in Bezuidenhout.

Christus Triumfatorkerk

Juliana van Stolberglaan 154, 2595 CL Den Haag

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.