‘Brood van Bro Coming Soon’, staat in dikke chocoladeletters op de ruiten van het pand aan Wagenstraat 182A. In de bakkerij waar tot voor kort bakkerij Vlinder zat, is nu Brood van Bro begonnen.

Je moet nu nog op de deur van de bakkerij kloppen om een brood te kopen, maar binnenkort opent ook het winkelgedeelte van Brood van Bro.

Ambachtelijk zuurdesembrood

Brood van Bro levert al een poos écht zuurdesembrood ( het maakproces duurt wel twee dagen per brood) aan de Haagse horeca, maar dat brood lust de consument ook wel merkten ze, vandaar dat er nu een echte bakkerswinkel opent.

De tekst gaat verder onder de post>>>

Bas Bergamin van Brood van Bro: “We zijn het bedrijf anderhalf jaar geleden gestart aan de Westvlietweg. We zijn in korte tijd zo flink gegroeid en leveren veel aan horeca. Omdat we steeds vaker de vraag kregen van consumenten of ze het konden kopen, maken we nu deze stap.”

Eerst proefdraaien

“Nog voor de kerstvakantie (21 december) gaan we klein open -proefdraaien- en in januari openen we officieel. We beginnen met een paar soorten brood en uiteindelijk voegen we daar ook belegde broodjes, zoetigheden en croissantjes aan toe.”

De nieuwe bakkerij is straks van woensdag tot en met vrijdag geopend van 11: 00 uur tot 14: 00 uur en op zaterdag van 9: 00 uur tot 11: 00.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.