‘Kokend hete thee uit een glas drinken. Vind ik heeeel raar’, dit gesprek tussen zussen Vita en Elise Boers uit podcast Zusenzo ging de afgelopen week viral. Of jij nu thee drinkt uit een glas of een mok, hier haal je thee in Den Haag.

Hét filmpje

First things first: over welk filmpje gaat het precies? In onderstaande Tiktok bespreken zussen Vita en Elise hun angst om kokend hete thee uit een glas te drinken? Waarom? Het is hun angst dat het glas dan breekt. Filmpje hieronder!

Simon Lévelt

Bij Simon Lévelt barsten de schappen niet alleen van alle verschillende soorten koffie, maar ook van de thee. Je koopt hier losse thee zoals groene, witte of zwarte thee. Je vindt dit zaakje in de Passage en op de Fred.

Simon Lévelt – Statenkwartier

Frederik Hendriklaan 178, 2582 BK Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Simon Lévelt koffie & thee Den Haag

Passage 24, 2511 AD Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Hug the Tea

De zussen Claire & Lisa zijn door hun passie voor thee gestart met HUG THE TEA (est. 2015). Alle theeën zijn biologisch en gemaakt van eerste pluk bladeren van Japanse theeplantages uit Shizuoka, Miyazaki en Kagoshima. Daarnaast blenden de dames hun eigen theeën met o.a. gember, jasmijn, kamille en citroen. Al met al een heerlijk geurend winkeltje/café midden in het Hofkwartier, waar je gewoon je theetje kunt afhalen.

Inproc

Een bijzondere winkel met een verhaal! Al sinds 1853 op de Denneweg waar de familie Leupen ooit startte met het importeren van Indische producten uit de toenmalige kolonie. De winkel bezorgt gratis gratis in heel Den Haag: je kunt bestellen via de webshop. Een heerlijke winkel om vers gebrande koffie en heerlijk thee melanges te kopen. Summer breeze is onze favoriet!

Holland & Barrett

Bij Holland & Barret haal je thee van YogiTea of Jacob Hooy of zelfs matcha. Hier is de keuze reuze en kun je als theeliefhebber dus ook terecht.

Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille haal je voorverpakte losse thee. Hier hebben ze ook kopjes, theepotten en eigenlijk alles wat je nodig hebt voor jouw theeritueel.

Betjeman & Barton

Al 25 jaar een begrip in Den Haag. En dat is ook niet zo gek met hun twee prachtige winkels op de mooie Denneweg en in het Statenkwartier aan de Aert van der Goesstraat: deze zijn ook open tijdens corona. Hier vind je niet alleen de lekkerste thee (in die geweldige blikken!) maar ook een fantastisch leuk assortiment producten rondom thee en thee drinken. Oh en laat die winter maar komen want we kijken nu al uit naar een heerlijk kopje soleil d’hiver. Een heerlijk theefeestje van sinaasappel en kaneel in je kopje.

Betjeman & Barton

Aert van der Goesstraat 1, 2582 AH Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.