Wekelijks stellen we een asieldier aan je voor. Bij wie mag Wilbur wonen?

Ohhh… wat hooooooor ik, eten….???? Yammie, nou ik lust wel weer wat hoor. Waar bleven jullie?

Wilbur is een kerel van anderhalf jaar. Onder de kale plekken, krassen en met een kale vacht kwam hij in het asiel binnen. Arme jongen, aan aaien was hij ook niet echt gewend.

Langzaam wennen

Langzaam hebben zijn verzorgers dat opgebouwd, maar we moeten niet te ver gaan en hij moet er zelf zin in hebben. Wij hebben hem beloofd dat we op zoek gaan naar een familie die huis en hart voor hem openstellen.

Wat voor een familie of kattenmens alleen hebben we in gedachten? In ieder geval een rustige omgeving, zonder kleine kinderen. Het laatste omdat Wilbur uit zou kunnen halen bij te lang aaien of een onverwachte beweging. Mensen hem lekker de tijd geven om te wennen aan het huiselijke leven en die echt om hem geven. Wilbur zit heel graag buiten. Een tuin is wel een must, zodat hij lekker kan scharrelen en ’s avonds in het lekkerste mandje van de wereld kan dromen… lieve kattenmensen, mail naar [email protected]

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.