Aan de Deimanstraat, in Laakkwartier, staat een heel kleurrijk huis te koop. Aan de vlaggen buiten te zien hebben de huidige bewoners meerdere nationaliteiten en dat zien we ook aan bijvoorbeeld de Portugese tegeltjes in de keuken en de voetbalsjaal in de woonkamer.

In Laakkwartier staat een appartement van 92 vierkante meter te koop voor 275.000 euro. Wat je daarvoor krijgt? Vast niet het interieur maar dat is wel leuk om naar te kijken.

Appartement

Het appartement heeft drie slaapkamers, een badkamer met ligbad én douche, en een zonnige achtertuin. Maar eigenlijk is het allerleukst wel het kleurrijke interieur. Zo heeft de badkamer veel geeltinten, terwijl een van de slaapkamers een hele roze wand heeft en dat roze komt ook terug in details in het plafond. Op het toilet zien we een grote poster van Brazilië en de keuken ademt Portugal, hier worden vast heerlijke tapas gemaakt. In de woonkamer zien we ook nog eens Egyptische kunstwerken.

Foto’s:

Lees ook…

Comments are closed.