Als je nog op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau voor de feestdagen, kom dan eens kijken bij Ananda Spiritual Living: je vindt hier alles op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en mindfulness. Zo geef je iemand niet alleen een fijne verrassing, maar ook een goede start voor het jaar.

Spiritualiteit is populair onder een breed publiek en vooral onder jongeren. Op social media komen steeds meer kristallen en tarot-decks voorbij en kun je met behulp van korte filmpjes al veel te weten komen over bepaalde onderwerpen. Wil je ook weten welke edelsteen nu populair is of hoe je je kamer energetisch kunt reinigen? Op de Instagram pagina van Ananda vind je het allemaal.

Ook als je minder spiritueel ingesteld bent, kun je hier terecht voor bijvoorbeeld een mooi cadeautje, sieraden, lekkere wierook of een yogamat. “Op zoek naar een boek over edelstenen, hooggevoeligheid, ayurveda of wicca? Grote kans dat je slaagt op onze uitgebreide boekenafdeling.”

Lees verder onder de foto >

Een fijne sfeer

Een bezoek aan de winkel op de Mariaplaats is een ware beleving: met rustgevende muziek op de achtergrond, een fijne sfeer en de ruimte om op je gemak rond te dwalen, word je meegenomen in de wereld van spiritualiteit, verdieping en zelfbewustzijn. ”We horen vaak dat het zo lekker ruikt in onze winkel, dat het gewoon al fijn is om hier te zijn.” Dankzij het brede assortiment aan mooie producten is hier voor iedereen wel iets te vinden.

Kom je ook langs?

De mooiste cadeaus voor een ander of voor jezelf vind je bij Ananda Spiritual Living, zoals sieraden, boeken, klankschalen, yogamatten, tarot-decks en veel méér. Neem ook zeker een kijkje bij de indrukwekkende kristallen- en edelstenencollectie: die wordt wekelijks geüpgraded. Hier vind je zowel kleine trommelstenen als grote collector’s items.

Lees verder onder de foto >

De keuze is reuze! | Foto: Ananda Spiritual Living

“Je kunt bij ons gewoon binnenlopen zonder doel en misschien wel jóuw edelsteen vinden.” Je vindt de fijne winkel aan de Mariaplaats 1 in Utrecht. Veel (shop)plezier!

Comments are closed.