Zestig boten in de jachthaven van Scheveningen zijn versierd met heel veel lichtjes. Als al deze lampjes aan staan lijkt het wel een lichtjeszee! Zaterdag is de ontsteking van de feestverlichting en dat gebeurt op een bijzondere manier.

Vanaf zaterdag 16 december tot en met woensdag 31 januari is de Tweede Haven van Scheveningen versierd met heel veel lampjes.

Lichtjesavond

Zaterdag 16 december worden de lampjes aangezet met daarbij een speciaal optreden op het water. Drijvend in een enorme baljurk zingt een sopraan bekende aria’s van Mozart en Puccini terwijl de lampjes op de zestig boten aangaan. De lichtjesavond begint om 17.00 uur en het optreden duurt 20 minuten.

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Op deze datum opent de vintage kledingwinkel van Eloise en prinses Laurentien

Lees meer

Comments are closed.