Heb jij het al gehoord? Het ANWB-rotondegebouw aan de Wassenaarseweg 220 heeft een gloednieuwe aanwinst gekregen en het is iets waar elke leesliefhebber van gaat watertanden! Bibliotheek Benoordenhout is op 14 december geopend en het is een absolute must visit.

Een grote collectie Engelstalige boeken, een gezellige koffiecorner met betaalbare koffie en ruime openingstijden: dit en nog veel meer maakt van deze nieuwe locatie van Bibliotheek Benoordenhout dé hotspot voor leesliefhebbers.

Praat mee over jouw bieb

De meedenkfase die aan de komst van deze nieuwe bibliotheek voorafging, is bijzonder. Buurtbewoners mochten hun stempel drukken op de basiscollectie door twee maatschappelijke pijlers te kiezen. Daardoor hebben de onderwerpen ‘leren’ en ‘kennismaking cultuur’ extra veel aandacht in de bieb.

In fase twee gaan de medewerkers in gesprek met de bewoners om hun ideeën te verzamelen voor activiteiten in de buurtbibliotheek. Heb jij een idee of wil je zelf iets organiseren? Jouw input is van harte welkom.

Lees verder onder de foto >

Bibliotheek Benoordenhout in Den Haag opent in het oude ANWB-gebouw aan de Wassenaarseweg
Deze nieuwe buurtbibliotheek is een walhalla voor boekenwurmen | Foto: Martijn Beekman

Ontdek Bibliotheek Benoordenhout

In de derde en laatste fase kijkt het bieb-team naar alle input van de buurt, en natuurlijk blijven zij ook daarna openstaan voor suggesties uit de buurt.

Ontdek snel Bibliotheek Benoordenhout en word onderdeel van de levendige community die hier ontstaat. Kom snel langs in Bibliotheek Benoordenhout.

Author

Comments are closed.