Zet maar een grote cirkel om 1 februari in je agenda, want dat is de datum dat My Lima Lima, de luxe vintagewinkel van Gravin Eloise en prinses Laurentien, voor het eerst de deuren opent. Moeder en dochter zijn bij de opening aanwezig om alle klanten een warm welkom te geven.

Thuiskomen met een grote tas vol kleding, is niet heel waarschijnlijk. De winkel zal merken als Missoni, René Lezard en Gerard Darel gaan verkopen, dus het is je portemonnee trekken geblazen.

De inrichting

Terwijl veel vintage kledingwinkels vaak wat muf ruiken en veel ongeorganiseerde rekken hebben, zal dit bij My Lima Lima anders zijn. De uitstraling is chique, maar ook weer niet zo chique dat het voelt als een drempel om naar binnen te gaan. Denk aan kleding gesorteerd op stijl. Van bohemian tot klassiek: hier vind je alles keurig bij elkaar. In de winkel kun je kledingstukken vinden van moeder en dochter zelf en wie weet vind je tussen de items wel een trui van prins Constantijn.

Voor nu richt de winkel zich vooral op vrouwenitems. Ze gaan kleding, schoenen, sieraden, petjes en nog veel meer verkopen. De kledingstukken zijn van dure merken en dus is de winkel niet erg goedkoop. Een rok van oorspronkelijk 1500 euro kan natuurlijk niet afgeprijsd worden naar 50 euro.

De opbrengsten

Prinses Laurentien draagt graag haar steentje bij wat betreft goede doelen. Ook My Lima Lima zal hieraan bijdragen. Samen met de liefde voor vintagekleding van dochter Eloise lijkt dit de perfecte samenwerking. Alle opbrengsten van de verkochte kleding gaan dan ook naar het goede doel. Heb je zelf nog wat mooie kleding (van luxe merken) in de kast en wil je het schenken? In Den Haag is al een afleverpunt bij kledingzaak Hardies aan de Javastraat 45. 

Praktische informatie

My Lima Lima opent op 1 februari aan de Frederikstraat nummer 16. De winkel is vanaf dat moment elke dinsdag tot en met zaterdag open van 11.00 uur tot 18.00 uur. Naast de opening zullen de twee Oranjes ook zelf te vinden zijn in de winkel. Vaste dagen hebben ze niet, maar als er plek is in hun drukke agenda wippen ze zeker even langs.

Dit lieten de twee weten tijdens een interview met indebuurt Den Haag dat binnenkort uitkomt.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.