Lekker Legoën kan heel rustgevend zijn. Voor fans van de bouwsteentjes is Legoland Discovery Centre een paradijs. Jammer dat je daar alleen heen mag als je een kind bij je hebt. Zonder kom je normaal niet binnen. Gelukkig is er binnenkort een volwassenenavond en mag je dus een keer ook zonder kind naar het indoorpretpark.

Legoland Discovery Centre op Scheveningen is speciaal ingericht en ontworpen voor kinderen tussen de 3 en de 10 jaar. Maar ook veel volwassenen zonder kind, neefje of buurmeisje, willen wel eens zien hoe het er vanbinnen uitziet en los gaan in de bakken lego, de 3D bioscoop en de ride.

Volwassenavond

Vrijdag 15 december kunnen volwassenen ’s avonds de attractie bezoeken. Naast dat je aan de slag kunt met alle steentjes is er een heel programma. Zo is de nieuwe winter mascotte er, er is een winterse bouwwedstrijd en in de 4D bioscoop is de Lego film Dreamzzz te zien. Daar krijg je tevens een gratis digitale foto.

Toegangskaartjes

De volwassenenavond is voor Lego fans van 18 jaar en ouder. Elke volwassene mag iemand van 12 jaar en ouder meenemen (met ticket). Een ticket kost 21 euro en bestellen kan via de website.

Lees ook…

Comments are closed.