Schoenen- en kledingwinkel Bristol heeft het zwaar. Door personeelstekort en teruglopende omzet hebben winkels aangepaste openingstijden of zijn zelfs helemaal dicht, zo meldt RTL Nieuws. Ook in Den Haag merk je dat.

Hagenaars shoppen de (sport)schoenen, joggingbroeken en pantoffels van Bristol al jaren in het pand op de hoek van de Vlamingstraat. Maar helaas voor de liefhebbers: deze vestiging is sinds kort alleen nog maar open vanaf woensdag tot en met zondag.

Geen personeel

Het gaat het niet goed met Bristol in Den Haag. De winkel heeft personeelstekort en opent daardoor, naast de gebruikelijke maandag, niet meer op dinsdag.

Bristol in andere steden

In Utrecht en Woerden wordt er hard gezocht naar filiaalmanagers, zodat de winkels open kunnen blijven. En in veel andere steden gaan de winkels pas om 13.00 uur open, in plaats van om 09.00 uur.

Een medewerker van de winkel in Rijswijk weet ons te vertellen dat er in Delft helemaal geen personeel meer is. “Als er niemand in de winkel kan staan, is er geen andere optie dan vaker sluiten. Het hoofdkantoor moet nu beslissen wat er verder gaat gebeuren.” Of de winkels definitief sluiten of toch weer op alle dagen open gaan, is dus nog de vraag. Zodra dit bekend is, lees je het op indebuurt.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.