Zeg maar dag tegen de gourmetplaat, want de Hot Pot is hot! Daarvoor hoef je niet naar een restaurant, want ook thuis zet je de Hot Pot op tafel. Ideaal voor de feestdagen en ook nog eens heel gezond. Lekker!

De Chinese fondue wordt steeds populairder en is een knaller voor de feestdagen. Je hoeft namelijk niet uren in de keuken te staan om je driegangendiner voor te bereiden: je zit fijn aan tafel met je hele gezelschap terwijl je je eten bereidt. Bovendien is de Hot Pot geschikt voor ieders smaak én dieet. Tip: haal alles wat je nodig hebt bij Amazing Oriental.

Lees verder onder de foto’s >

Feestdiner zonder vlees

Vleeseter, visliefhebber, vega of vegan: de Hot Pot is overal voor geschikt. Het is helemaal aan jou wat je op tafel zet om in de pan te dippen. Ideaal, zeker als je met een grote familie aan tafel wil en iedereen andere dieetwensen heeft. Tip: snijd je vlees extra dun, zodat het snel gaar is. Dat wordt smullen!

Naast vis, vlees en groenten maak je nog veel meer klaar in de Hot Pot. Wat dacht je bijvoorbeeld van tofu, noedels of zeevruchten? Voor meer inspiratie ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier bestel je ook direct je fonduepan, mocht je die nog missen in huis.

Lees verder onder de foto >

Hot Pot is voor iedereen | Foto: Amazing Oriental

Spicy of niet

Kan het voor jou niet heet genoeg of brand jij je tong al door te kijken naar een pepertje? Smaken verschillen en dat maakt de Hot Pot perfect voor de feestdagen. Je kiest namelijk helemaal zelf hoe spicy je de bouillonbasis wil hebben.

Heeft je gezelschap spicy lovers én haters? Geen probleem! In de Hot Pot fonduepan is namelijk ruimte voor meerdere bouillons. Zo dip je gewoon waar jij zin in hebt. Het maken van de soepbasis is zo gepiept: doe de pasta in de pan, voeg heet water toe en voilà!

Kortom: Hot Pot is dé oplossing voor een gezond, gezellig en inclusief feestdiner. Helemaal handig: je haalt alles wat je nodig hebt voor een Hot Pot diner bij Amazing Oriental. Bestel je eten én fonduepan in de webshop of ga naar de winkel in Den Haag. Eet smakelijk!

Author

Comments are closed.