Wekelijks stellen we een lief asieldier aan je voor. Deze keer de beurt aan kat Fristi die in het Haags Dierencentrum op je zit te wachten.

Ongelooflijk: Fristi (twee jaar oud) was niet benaderbaar bij binnenkomst in het asiel, is ontsnapt bij het overzetten en vloog door de kamer. En nu…

Heel veel geduld

We hebben hem eerst een paar dagen tot rust laten komen. Met heel veel geduld en lekkere hapjes hebben we toenadering gezocht en beetje bij beetje ging dat lukken. Hoera, en nu! Fristi mauwt blij als we binnenkomen, wil heel graag op schoot en knuffelen als hij je kent. Hij blijft wel schrikachtig van onverwachte bewegingen en kan dan uithalen. Kort spelen vindt hij ook leuk.

Voor deze lieverd zoeken we een rustig thuis met tuin, zonder kinderen. Degene die Fristi adopteert zal met liefde (o, sorry, ook met lekkers en eten) de band met hem op moeten bouwen. Hij heeft bij ons al laten zien hoe ver hij kan gaan, maar in de juiste omgeving gaat dat vast nog veel beter worden.

Adopteer jij Fristi?

Ben jij degene die hem alle vertrouwen geeft en in wiens huis hij zich veilig voelt? Worden jullie een bank-hang team en houden jullie allebei van lekker eten? Als je serieus geïnteresseerd bent, maak dan snel een afspraak, mail naar [email protected] je woon-/gezinssituatie, ervaring met katten en je telefoonnummer.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.