Nog eventjes en we gaan een nieuw jaar inluiden! Ga jij oud en nieuw vieren in Den Haag? Wij hebben negen leuke oud-en-nieuwfeestjes op een rij gezet waar je nog kaartjes voor kunt krijgen. Kijk je mee?

Missen we een evenement dat in deze lijst moet staan? Stuur dan een mail naar [email protected].

Lovumba New Year’s Eve Special bij Hofhouse Den Haag

Wil jij swingend het nieuwe jaar in? Ga dan naar Lovumba New Year’s Eve Special bij Hofhouse Den Haag. Dans deze avond/nacht op salsa, reggaeton, merengue, bachata en proost met iedereen op een gezond en goed 2024.

Het feest begint om 23.00 uur en de entree is 42,50 euro.

Disco-Train New Year Party bij O’Leary’

Tijdens de Disco-Train New Year Party bij O’Leary’s dans je op hits met vrienden, je partner en andere feestgangers in een gezellige omgeving. Tel samen af naar het nieuwe jaar, relax in de lounges en dans tot je niet meer kan. O’Leary’s serveert de hele nacht door snacks en drankjes.

Het feest begint om 21.00 uur en tickets kosten 40 euro.

New Years Eve 24K Gold Edition Crazy Piano’s

Het oud-en-nieuwfeest bij Crazy Piano’s in Scheveningen, met het thema 24K gold, mag ook niet ontbreken in dit lijstje. Met een mix van muziek, goudtinten en een gezellige sfeer, staat het feest garant voor een goede start van het nieuwe jaar.

Om 22.30 uur openen de deuren en tickets kosten 55 euro.

The Red Carpet Paard

Stap in de schijnwerpers, want bij Paard wordt de rode loper uitgerold voor een oud-en-nieuwfeest genaamd The Red Carpet. De dresscode is chique en glamoureus. Met glimmende sieraden, diva-waardige outfits en stijlvolle smokings ga jij feestelijk het nieuwe jaar in.

Het feest start om 22.00 uur en tickets zijn beschikbaar vanaf 25,50 euro.

A Magical New Year bij BlueBlood

Ben je niet zo van de feestjes en ga je liever een hapje eten op oudejaarsavond? Ga dan voor een eindejaarsdiner op 31 december bij BlueBlood in Hilton Den Haag. Op het menu staat onder andere sushi, vis, luxe salades en natuurlijk champagne.

Het diner (beschikbaar vanaf 18.00 uur) kost 65 euro, exclusief drank en reserveren doe je hier.

Kurhaus NYE Back to 80’s 90’s 00’s

80’s/90’s/00’s hiphop, house en R&B: al deze genres kom je tegen op 31 december bij het Kurhaus Den Haag. Dj’s en artiesten zorgen de hele nacht voor een mix van feelgood hits. Denk aan nummers van Madonna, Vanilla Ice, 50 Cent, Wham!, Rihanna, Prince, 2 Unlimited, Beastie Boys, Aaliyah, LL Cool J, Whitney, NSync en nog veel meer.

Het feest begint om 21.00 uur en tickets kosten 45 euro.

Oud & Nieuw bij The Harbour Club

Dit jaar is het thema van het oud-en-nieuwfeest bij The Harbour Club: gemaskerd bal. De organisatie belooft een knallend en intiem feest met topartiesten en een avond vol verrassingen. Ga goed gekleed het nieuwe jaar in. Het feest begint om 22.00 uur.

Tickets kosten 50,70 euro en je scoort ze hier.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.