Geniet je graag met een wijntje van een mooi uitzicht? Dan zit je in dit appartement goed. In het Statenkwartier, recht tegenover het Gemeentemuseum, staat een penthouse te koop met toegang tot een privé wijnkelder.

Tussen 2004 en ’06 is het voormalige schoolgebouw gerenoveerd en nu zitten er in het monumentale pand dertien luxe appartementen. Op de begane grond is er een prachtige centrale hal waar je bezoekers kunt ontvangen en alle bewoners hebben toegang tot de achtertuin.

Penthouse

Het penthouse op de vierde verdieping is 265 vierkante meter en heeft drie slaapkamers. Verder is er een zonnige terras op het zuidwesten en je hebt dus een privé wijnkelder. Vanaf de centrale entree kun je daar komen. Ook heb je helemaal voor jezelf drie parkeerplaatsen. Verder zijn er beneden een gemeenschappelijke fitnessruimte, sauna en solarium. Dit alles krijg je voor 1.695.000 euro.

Foto’s

In plaats van beschrijven kunnen we veel beter het penthouse laten zien. Kijk je mee?

Bekijk meer foto’s en info op Funda:

Lees ook..,.

Comments are closed.