Op de covers staan van alle magazines, iedereen die je naam kent en mensen die in de rij staan om met je op de foto te mogen. Benieuwd hoe dat voelt? Dompel je onder in de wereld van het sterrendom tijdens How To Be A Star bij Beeld & Geluid in Den Haag met sterren als Lucia Marthas en Stephanie van Eer.

Tijdens How To Be A Star leer je wat het betekent om een ster te zijn. Op vrijdag 29 december tussen 11.00 uur en 16.00 uur leren kinderen vanaf acht jaar de kneepjes van het vak van echte professionals. Hier ontdek je de ster die in je schuilt met verschillende toffe workshops en events!

Doorlopend programma

De hele dag zijn er verschillende workshops waaraan je kunt deelnemen. Er is ook een doorlopend programma waar je bijvoorbeeld jouw favoriete popster kun knutselen en decoreren met microfoon en al. Bij het pa-pa-paparazzi Fotopunt dompel je je onder in glitter en glamour en maar je spectaculaire foto’s. Leuk voor Instagram! Ondertussen draait Dj Barry allerlei toffe hits. Genoeg te beleven, dus!

Lees verder onder de foto >

Foto: Beeld & Geluid

Sterrenklas

Om 13.00 uur sluit je aan bij de Sterrenklas van actrice en presentatrice Stephanie van Eer, bekend van Kids Top 20 en GTST. Tijdens deze 45 minuten durende workshop leert zij je presenteren, acteren, zingen en deelt ze haar eigen ervaring. Na afloop van de Sterrenklas beschik jij over alle ingrediënten voor het worden van een superster.

Dansworkshop

Tijdens de Superstar dansworkshop leer je de beste dansmoves tijdens de PTMD (Pop Theater Musical Dance) workshop, verzorgd door niemand minder dan de talenten van Lucia Marthas! Om 11.30 uur én om 14.00 uur doe je mee met deze half uur durende masterclass. Er worden verschillende dansvormen van pop, theater en musical samengebracht op een unieke manier. Dans de sterren van de hemel op een hit en ga met de voetjes van de vloer! Schrijf je wel op tijd in bij aankomst, want deze workshops zitten snel vol.

Lees verder onder de foto >

Foto: Beeld & Geluid

Quiz

Wie is Stefania? Wat is de echte naam van Snelle? En hoeveel nummer 1 hits had ABBA? Test je muziekkennis samen met je vrienden en familie tijdens de Pop Muziek Quiz, gepresenteerd door DJ Barry! Een gezellig samenzijn waar je knappe koppen voor nodig hebt. Leuk voor jong en oud!

Meld je aan

Wil jij naar How To Be A Star op 29 december in Den Haag? Koop dan je tickets via de website. Een kaartje kost 7,50 euro en biedt toegang tot het hele dagprogramma en museum. Voor de dansworkshop zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je op tijd in want vol is vol. Inschrijven voor de workshop kan bij binnenkomst. Heb je een Museumkaart, CJP, Ooievaarspas of Vakantiepas? Dan kost een ticket 5 euro.

Kom ook en leer wat het is om een echte ster te zijn!

Comments are closed.