Zo, Sinterklaas is geweest; pakjes zijn uitgepakt en de pepernoten opgegeten, nu is het tijd voor Kerst! Heb jij de kerstboom al opgetuigd? Ga je voor een geel groene boom, regenboog, of liever klassiek? Dan zijn we op zoek naar jou. Of beter gezegd naar jouw boom. 

Indebuurt Den Haag houdt voor de vierde keer op rij dé Haagse kerstbomenverkiezing en daarvoor zijn we op zoek naar de mooiste kerstboom van onze stad.

Winnen

Wij zijn echte kerstliefhebbers, maar geen deskundigen betreft kerstbomen. Daarom krijgen we hulp van een professionele jury, namelijk de kerstexperts van Tuincentrum Ockenburgh.

De mooiste kerstboom krijgt natuurlijk een prachtige titel, maar degene die de boom zo mooi heeft versierd wordt ook beloond. Je kunt namelijk een cadeaubon van Tuincentrum Ockenburgh winnen! De eerste prijs is een bon van 50 euro, de tweede prijs is 30 euro en de derde prijs 20 euro. Kun je mooi nog wat versiering van kopen, of een kamerplant voor na de kerstperiode.

Meedoen:

Tot en met zondag 17 december 2023 kun je meedoen. Upload een foto van jouw prachtige kerstboom en voer je gegevens in. Voorwaarde is wel, dat jouw boom in Den Haag staat.

Lees ook…

Comments are closed.