Woensdag 6 december was een volle dag voor Koningin Máxima. In de ochtend bezocht ze een basisschool in Rotterdam en in de middag was ze in Den Haag aanwezig bij het symposium voor het twintigjarige bestaan van Prince Claus Chair in Equity and Development.

De koningin woonde – compleet met hoed en chique outfit – in de Nieuwe Kerk het plenaire programma bij en ging daarna in gesprek met alumni en studenten van de Universiteit Utrecht en het International Institute of Social Studies. Ook Burgemeester van Zanen was aanwezig in Den Haag.

Máxima is de beschermvrouwe van de Prins Claus Leerstoel, die twintig jaar geleden werd opgedragen aan Prins Claus, die in 2002 overleed. Het vierde lustrum werd georganiseerd in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

Na afloop nam de koningin buiten weer alle tijd voor een van haar grootste fans, Annemieke die speciaal voor de verjaardag van Prinses Amalia morgen een mooie tekening gemaakt had.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.