Ben jij ook zo’n liefhebber van de foute kersttrui? Dan word je op vrijdag 15 december bij IKEA Delft op je wenken bediend. Je bent die dag namelijk van harte welkom om in jouw foute kersttrui te shoppen. Dat is niet alleen heel leuk, daarmee steun je ook het goede doel Save the Children. Doen, dus!

Met alle narigheid in de wereld is het je vast niet ontgaan: kinderen uit arme óf landen in oorlog moeten geholpen worden. En dat is nou precies de reden dat IKEA sinds 1994 samenwerkt met Save the Children. De kerstdagen staan bijna voor de deur en om extra in de stemming te komen, is er vrijdag 15 december een ludieke actie.

Say cheese

Bij IKEA Delft vind je die dag een photobooth bij de ingang. Als je mét kersttrui op de foto gaat, doneer je via IKEA Delft 10 euro voor het goede doel. Hoe gaat dat in zijn werk? Nadat je met je grootste glimlach en trui op de foto bent gegaan, hang je één van de exemplaren op het prikbord. IKEA Delft geeft voor iedere foto 10 euro aan Save the Children. Top!

Lees verder onder de foto >

Hoe gezellig! | Foto: IKEA Delft

Anders dan anders

Niet alleen de klanten dragen op deze manier hun steentje bij. Ook als medewerkers met een foute kersttrui op hun werk verschijnen, doneert IKEA Delft hetzelfde bedrag. Zo kom je dus eenmalig een medewerker tegen in een ander tenue dan het gebruikelijke. Leuk! Geen zorgen, je herkent ze alsnog aan aan de blauwe button met in het geel Hej! erop.

Lichtjesavond in Delft

Save the Children is niet het enige doel dat IKEA Delft steunt. Nóg meer? Jazeker! Op dinsdagavond 12 december viert Delft de Lichtjesavond. Op de kerstmarkt vind je daar drie kramen van IKEA Delft in samenwerking met Voedsel- en Speelgoedbank Delft. Alle opbrengst van die avond gaat naar deze twee hulporganisaties. Kom dus vooral een kijkje nemen.

Je leest het: er zijn twee data belangrijk om in jouw agenda te omcirkelen. Breng op 12 december een bezoek aan de Lichtjesavond én shop in je foute kersttrui bij IKEA Delft op vrijdag 15 december. Zo wordt winkelen éxtra leuk en help je daarmee een ander. Dat is de échte kerstgedachte!

Comments are closed.