Ondergoed is gelukkig allang niet alleen functioneel. Met lingerie mag je vieren wie je bent, of je nou in jouw satijnen pyjama de deur uitgaat of een glimp van je bralette geeft door je blouse. En laten de feestdagen nou hét moment om jezelf (of iemand anders) een portie zelfliefde te geven! Livera Den Haag laat dat als geen ander zien met hun nieuwe Gifting collectie.

De najaars- en wintercollectie van Livera is gemaakt om zowel binnen als buiten te schitteren. Van zachte sweatstoffen tot knusse breisels: deze collectie is even zacht, warm en feestelijk als de feestdagen zelf. Dus waarom zou je jezelf beperken tot de bank en het bed? Straal de hele dag door met Livera’s Gifting collectie met topmerken zoals Livera, Chantelle, Passionata en Femilet.

Lees verder onder de foto’s >

Foto’s: Livera

Comfortabele start van de dag

Stel je voor: sneeuwvlokken dwarrelen op je dakraam. Je rekt je uit en de mouw van die heerlijke pyjama glijdt richting je elleboog. Brr, het is koud! In je zijdezachte badjas begeef je je naar de keuken. Tijd voor koffie. Terwijl de machine begint te pruttelen, trek je je met teddy gevoerde sokken aan. Die voeten krijgen het voorlopig niet koud.

Vanavond is die kerstborrel bij jou thuis en je hebt nog wat inkopen te doen. Kleed je je om of ga je gewoon lekker met die mooie set de deur uit? Je mag het helemaal zelf weten!

Feestoutfits en nachtmode om van te dromen

Na een rondje door de stad stap je je voordeur binnen. Je ruimt alles in en besluit: nu heb zin in een fabulous outfit. Kom maar op met dat feestje! Kies je voor een slip van klassiek kant, een glitterstof-bh of misschien wel satijnen lingerie? En wat dacht je van die prachtige slipdress als jurkje? Wat je ook kiest, je ziet er geweldig uit.

Wat een avond! Moe maar voldaan trek je een heerlijk loungepak aan om alles op te ruimen. Nog even je gezicht reinigen en je bent klaar voor de nacht: op naar een mooi feestseizoen!

Omarm jouw schoonheid

Met Livera’s Gifting collectie omarm je zonder schaamte je eigen stijl en vier je de feestdagen in alle comfort en glamour. Neem hieronder een sneak peak van de nieuwste collectie of zie het met eigen ogen bij Livera Den Haag aan de Frederik Hendriklaan.

Lees verder onder de foto’s >

Lindsey voorgevormde BH, Salina pyjamatop, Salina pyjamabroek, Rustic Lace push up-BH, Rustic Lace cheeky | Foto’s: Livera

Vier de feestdagen in stijl

Dit seizoen is Livera’s motto: “Van mij, voor mij.” Dus ga op zoek naar de perfecte stukken die jouw persoonlijkheid laten stralen en vier de feestdagen met stijl en zelfliefde!

Author

Comments are closed.