Je gelooft bijna niet dat het nog kan, maar nieuwbouwproject Van Loon maakt het waar: overal vlakbij wonen én genoeg eigen ruimte hebben. Op een toplocatie in Gouda worden comfortabele appartementen gebouwd die op tien minuten fietsen van de Reeuwijkse plassen én het centrum liggen.

De bouw van de woningen aan de Ridder van Catsweg is al gestart. Dat is niet de enige zekerheid die de ontwikkelaar je biedt. Robert Roos van Boer Makelaardij Midden Holland en Lonneke Cramer van TW3 Makelaars vertellen meer over het project en de zekerheden van Wonen Van Loon.

Lees verder onder de video >

Wonen op een toplocatie

Robert: “De locatie is heel bijzonder: binnen tien minuten zit je in het historisch centrum van Gouda en je woont vlak naast het grote winkelcentrum met alle winkels die je maar nodig hebt.” Ga je de andere kant op, dan ben je net zo snel bij de Reeuwijkse Plassen. Lonneke: “De snelweg en het openbaar vervoer zijn ook vlakbij, ideaal voor waar je ook naartoe moet.”

De woningen zelf zijn ook niet mis. “Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een buitenruimte van minimaal acht vierkante meter”, vertelt Robert. Lonneke vult aan: “Daar kun je dus prima een eettafel kwijt. Bovendien hebben de woningen vloerverwarming en voldoen ze aan de BENG-norm; ze zijn dus gasloos en energiezuinig.”

Lees verder onder de afbeelding >

Impressie | Foto: Wonen van Loon

Nieuwbouwwoningen

Dat mag je natuurlijk verwachten van een nieuwbouwwoning, maar bij Van Loon doen ze er een schepje bovenop. “Vaak is het bij nieuwbouwprojecten zo dat je het energiesysteem moet huren of (af)kopen. Hier zit dat bij de prijs in”, legt Lonneke uit.

Dat is dus heel mooi meegenomen. Of je nu kleiner wil wonen, omdat de kinderen uit huis zijn of juist groter wil wonen voor uitbreiding: grote kans dat er iets voor je bij zit. De woningen hebben oppervlaktes variërend van 63 tot en met 127 vierkante meter.

Kiezen voor zekerheid

De bouw is al gestart. Dat betekent dat je nu zeker bent dat er straks een huis staat waar je in kunt wonen. De ontwikkelaar wil de kopers nog meer zekerheid bieden. Daarom is er de Vastbouw Garantieprijs. Lonneke legt uit wat dat inhoudt. “Kopers kunnen kiezen om gebruik te maken van de garantieprijs. Dat betekent dat je zeker bent dat je een minimaal bedrag voor de verkoop van je huidige woning krijgt.”

Robert vult aan: “Er komt een makelaar bij je langs om de waarde van je woning op dit moment te bepalen. Mocht de waarde van je woning dalen, dan krijg je in ieder geval 90 procent van de waarde van nu voor je woning.”

Lees verder onder de afbeelding >

De bouw is gestart | Foto: Wonen van Loon

Maak kennis op de borrel

De prognose is dat de woningen eind 2025 worden opgeleverd. Lonneke: “Er komen negen verschillende typen koopappartementen, verdeeld over woongebouw B en C.” Ben je benieuwd hoe de woningen eruit komen te zien en wat de mogelijkheden zijn?

Elke eerste woensdag van de maand ben je welkom in Gouda bij Boer Makelaars. Robert: “Iedereen is dan welkom om binnen te lopen en er is een hypotheekadviseur aanwezig.” Hij stelt je vast gerust: “Je hoeft niet meteen iets te tekenen, als je gewoon benieuwd bent, ben je hartstikke welkom.”

Je wil natuurlijk weten waar je nieuwe woning komt. “Bloemendaal is een levendige wijk! Kom het met eigen ogen zien op 13 december tijdens onze Winterborrel. Daar zijn wij, maar ook de eerste kopers aanwezig.” Je ontmoet dus meteen je nieuwe buren en hoort waarom zij gekozen hebben voor Wonen Van Loon. De borrel is van 15.00 tot 18.00 uur. Vergeet je niet even aan te melden als je komt!

Author

Comments are closed.