Aan de Houtrustweg staat een luxe appartement te koop voor 995.000 euro. Vanaf je woon- en slaapkamer heb je een prachtig uitzicht over de duinen en de zee. De vorige bewoners waren duidelijk gek op het strand, want de woning is ingericht als strandhuis met veel hout en bijzondere muurbekledingen.

In 2018 zijn er vier appartementenblokken gerealiseerd aan de Houtrustweg ook wel ZuidDuin genoemd. In het eerste blok, met het meest vrije uitzicht, staat nu een appartement te koop.

Gelijkvloers

Hier kun je je dagen wel goed slijten, het appartement is volledig gelijkvloers en je komt er met een lift. Er is ook een trap naar de 3de verdieping voor als je een dagje sportief wil doen.

Vanuit alle hoeken van de woonkamer heb je uitzicht op de duinen en de zee. Dan is er ook nog een terras op het zuidwesten, dus met veel zon. Verder zijn er drie slaapkamers en beneden is er een berging en eigen parkeerplaats. Wel zo handig voor als het zomers druk wordt op het strand. Jij hebt altijd een parkeerplek.

Foto’s

Het leukste is natuurlijk even binnenkijken en dat doen we met deze foto’s:

Funda

Meer weten over deze woning? Check dan even Funda:

Meer over wonen in Den Haag…

Comments are closed.