Wekelijks stellen we een Haags asieldier aan je voor. Deze week zelfs twee: Serpentijn én Bismut.

Katers Bismut en Serpentijn zijn pas zeven maanden oud. Deze 2twee knapperds zijn als jonge kittens bij het asiel binnengekomen. Samen met nog twee zusjes en broertjes. Die hebben gelukkig al een plekje.

Samen kattenkwaad uithalen

Ondertussen zijn ze al jong volwassen. Ook hebben ze een darmparasiet gehad waardoor ze helaas langer moesten blijven. Dat is nu gelukkig over.

Deze jongens willen ook zo graag naar een thuis om rond te rennen en samen kattenkwaad uithalen. In het begin zullen ze je een beetje spannend vinden. Maar met lekkere snoepjes kun je ze zeker omkopen. Ze houden heel erg van eten, dat is hun hobby. Rondrennen is het leukste om te doen… en iemand die met ze speelt! Deze stuiterbolletjes moeten dus zeker een huis hebben met genoeg entertainment.

Ze hebben wel even tijd nodig om te acclimatiseren. Ze hebben dus een apart kamertje nodig om in te starten, om de nieuwe indrukken rustig op te kunnen nemen. Lijken die twee broers je wel wat om je huis mee te delen en heb je genoeg tijd om ze alle aandacht te geven en te spelen? Mail naar [email protected]

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.