Een winkel vol vrolijk gekleurde damesmode is de nieuwste aanwinst op de Denneweg.

Aan de Denneweg, op nummer 29 is sinds deze week de Elements of Freedom Brandstore geopend. Annelou Izeren staat er bijna dagelijks (op maandag zijn ze dicht) om jou van kledingadvies te voorzien.

Elements of Freedom

Elements of Freedom is een Nederlands merk met dameskleding in opvallende prints, mooie kleuren en gemaakt van duurzame, sterke materialen. Annelou: “Ik mag de winkel namens het merk gaan runnen. Daar heb ik heel veel zin in. Ik ben erg gepassioneerd over duurzame mode en over verduurzaming van het retailaanbod.” In Den Haag zijn er zo nu en dan ondernemers die laten zien dat we heel veel dingen duurzamer kunnen aanschaffen en ik vind het tof dat ik straks een winkel mag runnen die daar ook aan bijdraagt.”

Het merk komt meteen goed binnen in Den Haag met een Archive Sale: flinke kortingen dus. Alles is voor de helft geprijsd en koop je meer items, dan loopt de korting zelfs op tot 70%. In het nieuwe jaar wordt de winkel verbouwd en komt de nieuwe kleding van het merk er te hangen.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.