Heb jij je foute kersttrui al klaarliggen voor dit jaar, of heb je juist behoefte aan een nieuwe look voor 2024? Wil je niet veel uitgeven én denken aan het milieu, dan hebben we twee tips voor je voor vintage kledingmarkten in Den Haag.

Komende week kun je vier dagen lang tweedehands kleding shoppen in Den Haag!

VinoKilo én KiloKilo

The Hague Christmas Vintage Kilo Sale van Vinokilo vindt plaats op woensdag 6 en donderdag 7 december. Van 13: 00 uur tot 21: 00 uur is de Saturnusstraat 21 een grote kledinghal. Op 6 december betaal je hier 45 euro per kilo, een dag later kost een kilo 40 euro. Nog minder betalen? Wanneer je je oude kleding inlevert bij de Give Back Bar, ontvang je per ingeleverde kilo aan tweedehands kleding een kortingsvoucher van 4 euro.

Ben je op tijd met een toegangskaartje aanvragen, dan betaal je geen toegang. Ben je te laat, dan betaal je 3 euro voor een toegangskaartje. Bestel je kaartje voor de Vino Kilo dus snel via de site.

Nog meer vintage

Is je kast nog niet vol, dan kun je op vrijdag 8 en zaterdag 9 december óók nog los met vintagekleding tijdens de KiloKilo sale aan de Binckhorstlaan 271 (Sweatshop Skatepark). Op vrijdag 8 december is de sale open van 12: 00 uur tot 19: 00 uur en zaterdag is de markt open van 11: 00 uur tot 17: 00 uur.

Hier betaal je 25 euro per kilo en de entree tot de vintagemarkt kost je twee euro per persoon en dan krijg je ook nog eens een gratis totebag. Een ticket koop je hier.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.