Verkeersdrukte op de Dam. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Joris van Gennip

De gemeente Amsterdam treft vier structurele maatregelen om de zogeheten Bijenkorffile definitief het hoofd te bieden. Een van de maatregelen is het verhinderen van sluipverkeer. Verkeerswethouder Melanie van der Horst (D66) wil dat doen door een knip in de Damstraat te zetten, waardoor de Dam de facto eenrichtingsverkeer wordt. Taxichauffeurs zijn daar alles behalve blij mee. “We kunnen al raden wat er straks gaat gebeuren.”

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.