Bibliotheek Den Haag komt met een toffe nieuwe plek in de stad voor alle boekliefhebbers. Op donderdag 14 december opent namelijk Bibliotheek Benoordenhout: een nieuwe bieb in de wijk waar iedereen welkom is. De opening van de wijkbibliotheek wordt groots gevierd. Dat wil je niet missen!

Je vindt de nieuwe bieb straks in het ANWB-rotondegebouw. Om de opening van Bibliotheek Benoordenhout te vieren is het drie dagen lang feest. Op 14, 15 en 16 december 2023 kun je meedoen met allerlei activiteiten. Wat er zoal te doen is? Dat wordt binnenkort bekend gemaakt! Houd de website van Bibliotheek Den Haag in de gaten om te ontdekken wat er straks allemaal te doen is.

Wat de bieb te bieden heeft

Kan je niet langskomen tijdens de opening, maar ben je wel ontzettend benieuwd naar die nieuwe bibliotheek? Dan hier alvast een tipje van de sluier: Bibliotheek Benoordenhout heeft straks onder andere een grote Engelstalige collectie. Ook komt er een koffiecorner met (natuurlijk betaalbare) koffie en schuif je zo aan de grote leestafel om in je nieuwe boek te duiken. De bibliotheek heeft ruime openingstijden, doordeweeks én op zaterdag.

Samen met de buurt

Nog een voordeel? Instituut Clingendael is om de hoek van de nieuwe bieb. Bibliotheek Den Haag wil bewoners uit de wijk bovendien zoveel mogelijk betrekken bij het programma in de bibliotheek zelf. Je beslist als bewoner dus mee over wat er straks allemaal te doen en te vinden is!

Meer weten?

Meer weten over de nieuwe Bibliotheek Benoordenhout? Houd dan de website van Bibliotheek Den Haag in de gaten. En zet 14, 15 en 16 december alvast in je agenda!

Author

Comments are closed.