Was jij ‘m ook al kwijt deze woensdag? De Boerenmarkt, ofwel biologische Haagse markt is vanaf 29 november een aantal weken niet te vinden op het Lange Voorhout.

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 23 december vindt de Royal Christmas Fair plaats op het Lange Voorhout, waardoor er even geen plek is voor de Boerenmarkt.

Biologische Boerenmarkt

Elke woensdag van 10: 00 uur tot 17: 00 uur vind je de Boerenmarkt normaal gesproken op het Lange Voorhout. Hier staan marktondernemers met vooral biologische, ecologische en streekproducten. De markt in de binnenstad van Den Haag, staat dan tegenover de voormalige Amerikaanse ambassade.

Nu de kerstmarkt van Den Haag wordt opgebouwd en binnenkort opent, is de de Boerenmarkt tijdelijk te vinden aan het water van de Hofvijver op de Lange Vijverberg. Vanaf woensdag 27 december vind je de markt weer op hun vaste stek op het Voorhout.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.