In de donkere dagen is het heerlijk om op pad te gaan met het gezin. En waar beter dan naar een knusse plek waar je buiten bent, zicht hebt op een speeltuin én een drankje kan doen op een verwarmd terras?

Hoeve Essesteijn is een bijzondere plek waar je ook, of zelfs juíst, in de winter terecht kunt voor een heerlijk ontbijtje, een lunch of een gezellige borrel.

Buiten en toch warm

Op het terras van Hoeve Hoeve Essesteijn is ruim voldoende plek om lekker te genieten van de winter. Je hoeft niet bang te zijn dat je het koud krijgt, want het terras is niet alleen overdekt met een stretchtent, maar ook verwarmd. Vanaf je warme stoel heb je zicht op de speeltuin, waar jouw kroost zich ook lekker vermaakt. Met sfeerverlichting, schapenvachtjes en warme heaters geniet je van een winters tafereeltje midden in de unieke Polder Essesteijn.

Foto: Hoeve Essesteijn.

Organiseer een borrel of een feest

De boerderij van Hoeve Essesteijn ligt in Voorburg, in een klein stukje mooi bewaarde groene polder. Op een paar minuten afstand van de drukke stad Den Haag en The Westfield Mall waan je je toch op het platteland, met alle bijbehorende rust en ruimte. Deze bijzondere, ruimtelijke plek biedt veel mogelijkheden. Zo houd je hier bijvoorbeeld een heerlijke winterse barbecue, gewoon in de buitenlucht. Ook voor kerstborrels en nieuwjaarsrecepties biedt deze sfeervolle locatie leuke opties. Neem contact op voor de mogelijkheden, er is bijna altijd wel een optie die bij jullie wensen aansluit.

Genoeg te doen voor de kinderen

Ook in de winter hebben kinderen behoefte om lekker buiten te spelen. Bij Hoeve Essesteijn kan dit heel goed. Er is niet alleen een leuke speeltuin waar ouders vanaf het terras zicht hebben op hun kinderen, er is ook een heuse kinderboerderij op het erf. Leuk feitje: het historische pand deed van oudsher ook al dienst als boerderij! Dat zie je bijvoorbeeld nog aan de luikjes waardoor de varkens vroeger vanuit de boerderij naar buiten werden geloosd. Op de menukaart van Hoeve Essesteijn vind je genoeg kindvriendelijke gerechten en drankjes, dus kom gerust eens langs voor een gezellig ontbijtje of een leuke lunch.

Foto: Hoeve Essesteijn.

Kom ontbijten, lunchen of borrelen

Maak van deze donkere dagen een echt feestje bij Hoeve Essesteijn! Geniet van een huisgemaakte pannenkoek, een broodje pulled pork of van echte Hollandse wentelteefjes. Een kopje koffie met een taartje, een heerlijk ontbijtje en een uitgebreide borrelplank behoren ook tot de mogelijkheden. Kom lekker naar buiten en geniet van de winter op deze unieke, kindvriendelijke en historische plek. Volg Hoeve Essesteijn op Instagram voor leuke activiteiten.

Comments are closed.