In het kader van: wist je nog niet, maar je wilt het wel. De broodzakken van Broodnodig zorgen ervoor dat jij nooit meer plastic zakken hoeft te gebruiken. Ze zijn herbruikbaar, duurzaam én het ziet er ook nog eens leuk uit!

Wist je dat, volgens het Voedingscentrum, brood het vaakst in de prullenbak belandt? Zonde, toch? Met jouw nieuwe zak geniet je langer van vers brood, zowel in de vriezer als daarbuiten. Zo bespaar je niet alleen op brood en verpakkingsmateriaal, maar geniet je ook langer van de heerlijke aroma’s van jouw (zelfgebakken) brood. Echt broodnodig!

Lees verder onder de foto >

Scoor ze nu met éxtra tien procent korting | Foto: Broodnodig

Goed bezig

Bij Broodnodig draait het allemaal om duurzaamheid en stijl. De broodzakken zijn daar het perfecte voorbeeld van. Het team streeft ernaar om producten aan te bieden die het gebruik van eenmalig plastic verminderen. De producten zijn gemaakt van 100 procent gerecycled plastic (bpa-vrij) of natuurlijke ingrediënten. Goed voor het klimaat, jouw brood én jouw portemonnee. Dan ben je pas echt goed bezig!

Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom zijn de broodzakken te krijgen in leuke prints, in allerlei maten. Als liefhebber kun je zelfs een zak laten personaliseren. Je hoeft je brood nooit meer uit het zicht op te bergen, want deze toffe broodzakken mogen gezien worden. Óók in de rugzak naar school. Tip! Een (gepersonaliseerde) broodzak is een leuk cadeautje voor in de schoen of die andere zak.

Golden Harvest

Een topper van een broodzak is de bestseller Golden Harvest. Zo kun je het brood in de vriezer bewaren en maak je de zak snel weer schoon dankzij de makkelijk afneembare en uittrekbare binnenzak. De zak is 100 procent luchtdicht, dus je behoudt de knapperige korst en de smeuïge structuur.

Lees verder onder de foto >

De gouden oogst | Foto: Broodnodig

Veel bakkers en thuisbakkers zijn al overtuigd: dit is de beste en bewezen manier om jouw sneden te bewaren. De Golden Harvest en andere prachtige varianten zijn momenteel tijdelijk verkrijgbaar met een korting van 25 procent. En daar komt de 10 procent korting voor indebuurt-lezers nog bovenop. Grijp niet mis!

Gaat jouw (bakkers)hart al sneller kloppen van het bovenstaande? Neem dan een kijkje op de website. Daar vind je onder andere boterhamzakken, bijenwas wraps en méér. Je scoort de producten nu met veel korting. Wil je nóg voordeliger uit zijn? Kies dan voor een voordeel bundel.

Iets voor jou?

Dus, als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle manier om je brood te bewaren, ga dan snel naar de webshop van Broodnodig. Het fijne is: als je vandaag voor 18.00 uur een bestelling plaatst, heb je het morgen in huis. Nét op tijd voor het heerlijke avondje van Sinterklaas of de Kerstmis.

Comments are closed.