Het is winter in Den Haag. Het duurt vast niet lang voor we met gladde wegen en stoepen te maken krijgen. Wil je een valpartij voorkomen? Het geheime wapen: maak gebruik van gratis strooizout. Op deze plekken kun je dit ophalen:

Gratis strooizout

Onder andere bij kinderboerderijen kun je strooizout ophalen. Bekijk de locaties voor het afhalen van strooizout op de kaart. Gebruik niet te veel zout en strooi niet bij bomen. Wil je eennatuurvriendelijker aanpak? gebruik dan zand op gladde plekken.

Lees ook…

  • Kunnen we deze winter in Den Haag schaatsen? Dit is de weersverwachting

    Zal het vriezen dat het kraakt of krijgen we een zachte winter in Den Haag? Jaco van Wezel, meteoroloog bij…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Fotoserie: de fantastische wereld van Fantasy Fest in Rijswijk

Lees meer

Comments are closed.