Tijdens het Gluren bij de Buren festival veranderen Haagse woonkamers in kleine theaters. In alle wijken van Den Haag wordt nog gezocht naar deelnemers. Lees hier meer over het festival en over hoe je jouw woonkamer kunt aanmelden.

Zondag 4 februari 2024 is huiskamerfestival Gluren bij de Buren waarbij in woonkamers optredens zijn van dans tot cabaret en muziek.

Zo doe je mee:

Wil jij op de eerste rij zitten en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je dan aan voor dit festival. Tijdens het evenement zijn er drie optredens van een half uur in jouw woonkamer. Het maakt niet uit hoe groot je kamer is, voor elk oppervlakte is wel een passend optreden te vinden.

Gluren bij de Buren duurt van 12.00 tot 17.00 uur, dus je hoeft niet heel vroeg op te staan en aanmelden kan tot en met zondag 10 december 2023 via de website van Gluren bij de buren. In januari komt op die website het programma te staan.

Lees ook…

Comments are closed.