Zullen wij een sneeuwpop maken; Nee dit is niet het weerbericht van deze winter. Of het nou gaat sneeuwen of niet, op Scheveningen wordt volgend jaar een sneeuwpop gemaakt met de naam Olaf. De musical Frozen komt eindelijk naar onze stad en je kunt al tickets kopen.

Zingen je kinderen (en inmiddels jij ook) alle liedjes van Frozen mee? Dan wil je hier toch naartoe. En het decor met allerlei special effects zal vast een spektakel worden.

Lees verder onder de foto’s >>>

Frozen is een Disney-animatiefilm uit 2013. Het verhaal is gebaseerd op het sprookje ‘De Sneeuwkoningin’ van Hans Christian Andersen.

Frozen in Nederland

De rollen voor de musical Frozen zijn nog niet verdeeld, op dit moment worden er zelfs nog audities gedaan. Dus wie de prachtige blauwe jurk van Anna mag dragen, weten we nog niet. Wat we wel weten is dat deze musical vanaf 31 mei 2024 te zien is in het Afas Circustheater. Op zaterdag 9 juni is de premiere-voorstelling. Tickets voor de try out zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro.

De musical is al jaren te zien in Londen. Voor de Nederlandse versie worden een paar liedjes aangepast en er worden nieuwe nummers toegevoegd. Maar Laat het los zoals het klinkt in de Nederlandse vertaling, wordt precies hetzelfde als in de film.

Lees ook…

Comments are closed.