Het is feest op de redactie! indebuurt is opnieuw benoemd tot nieuwswebsite van het jaar en daar zijn we hartstikke trots op.

Donderdagavond was de uitreiking van de Website-van-het-Jaarverkiezing waar indebuurt werd uitgeroepen tot beste site in de categorie nieuwswebsite. De concurrentie was niet mals: onder meer NOS, RTL Nieuws en NU.nl waren genomineerd. Dat we gewonnen hebben, vinden we dus een grote eer!

indebuurt Den Haag

De redactie van indebuurt Den Haag is maar klein, maar met behulp van jullie tips en geweldige freelancers doen wij ons best om leuke en informatieve berichten te schrijven. Zodat indebuurt écht het platform van Den Haag is.

Aan iedereen die gestemd heeft: BEDANKT!

De Website-van-het-Jaarverkiezing is een jaarlijks terugkerende wedstrijd. De organisatie is in handen van Multiscope en Emerce. Lezers stemmen hierbij op hun favoriete website op het gebied van content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Daarnaast deelt een vakjury punten uit.

Mis niets van indebuurt

Ben jij een van de inwoners die op ons gestemd heeft? Zorg dan dat je niets mist van indebuurt Den Haag. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en houd de socials in de gaten!

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.