Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of een origineel kerstcadeau? Wij hebben een bijzondere puzzel gevonden van een Haags icoon: het Binnenhof.

Een puzzel van 223 stukjes, dat is makkelijk! Think again. Deze 3D-versie gaat namelijk de hoogte in, dus je moet een goed ruimtelijk inzicht hebben.

De Ridderzaal in 3D

Voor deze activiteit hoef je geen ladder in je woonkamer te zetten, want de replica van het Binnenhof mét Ridderzaal is maar zestien centimeter hoog. Toch is er aan elk detail gedacht. Zo zijn er tientallen raampjes, balkons en zelfs de fontein ontbreekt niet.

Volgens de beschrijving het eenvoudig om het Binnenhof te reconstrueren. Daarnaast heb je door de voorgestanste gaatjes geen lijm of schaar nodig. Dit icoon kost 23,95 euro en verdient voor altijd een plekje in je huis.

Meer iconen

Heb je de Ridderzaal af en ben je toe aan een andere uitdaging? Er zijn 3D-puzzels van verschillende iconische gebouwen in Nederland, zoals de Rotterdamse markthal, Utrechtse Dom en het Rijksmuseum in Amsterdam.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.