De Sint is weer in het land en dat betekent ook dat je weer je schoen kunt zetten! Dat kun je natuurlijk thuis op de deurmat doen, maar ook in een aantal winkels in Den Haag. In de ene zaak zet je je eigen schoen en in de ander een geknutseld schoeisel. Zorg wel dat je reserve schoenen hebt, anders moet je straks op je sokken over straat.

De Uithof

Kinderen mogen hun zelf geknutselde (ski)schoen zetten bij De Uithof.

Knutsel een skischoen of normaal schoentje in elkaar en versier hem feestelijk voor de Sint en zijn sport-pieten. Neem de geknutselde, versierde schoen mee naar De Uithof en zet deze neer bij de balie.

In de week van 29 november t/m 4 december kun je jouw gevulde schoentje weer ophalen, wie weet zit er wat lekkers in…

Hoe download je een knutsel schoen of skischoen

Hoogvliet

Knip een knutsel een eigen schoen en zet deze bij een Hoogvliet supermarkt. Je schoen zetten kan tot en met 30 november en ophalen kan tussen 1 en 5 december.

Download hier de knutselschoen

Nelson Schoenen

Je hoeft niet je gloednieuwe schoenen bij Nelson te zetten, je mag namelijk een schoen kleuren en knutselen. De bouwplaat kun je downloaden en tot en met 27 november heb je de tijd je schoen te zetten in een van de winkels. Vanaf dinsdag 28 november kun je zien of de Sint is langsgeweest.

Prénatal

Bij Prenatal wordt geen schoen gezet, maar een hele stoomboot. Deze knutsel je in elkaar en kun je tot en met 28 november in de winkel zetten. Sint en Piet vullen de boot met een verrassing. Vanaf donderdag 30 november kun je die ophalen.

Het bouwpakket download je hier.

Lidl

Pak je lijmstift en kleurtjes maar, want je moet eerst aan de slag voordat je bij Lidl je schoen kunt zetten. Bij de supermarkt worden namelijk geknutselde schoenen neergezet. De kleurplaat kun je hier downloaden: Lidl-schoen

Albert Heijn

In alle filialen van Albert Heijn mogen kinderen hun schoen zetten. Zij krijgen daarin wat lekkers en een cadeautje van de sint. Je schoen zetten kan tot en met 4 december.

Lees ook…

Comments are closed.