Correcte reistijd

Gepubliceerd op 24-11-2023 om 13: 29

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

Het leerlingenvervoer in Leiderdorp is sinds de hectisch verlopen start van vorig schooljaar aanzienlijk verbeterd. Dat blijkt uit cijfers die Noot Personenvervoer bij de gemeente heeft aangeleverd. Ruim 99 procent van de leerlingen werd tussen januari en juli binnen de juiste reistijd naar school gebracht.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Auteur: Olivier Smits Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Author

Comments are closed.