De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een chauffeur van een taxibusje is woensdagmiddag door de politie meegenomen voor verhoor, nadat hij in botsing kwam met een personenauto bij Beekbergen. De bestuurder van de personenauto is na het verkeersongeval met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Hulleweg met de Ruggeweg, meldt De Stentor. “Door de botsing kwam het taxibusje in een weiland terecht en belandde de auto half in een droge sloot”, zo tikt de krant op. Beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is nog onduidelijk.

Lees ook:

Uber-chauffeur belandt in water na botsing in Nieuwerkerk aan den IJssel Zwolse taxichauffeur niet vervolgd voor fataal verkeersongeluk

Author

Comments are closed.