Schiphol is blij dat de Werkgeversvereniging Passagiers en Bagageafhandeling (WPBL) en vakbond FNV een onderhandelingsresultaat hebben bereikt voor een hoger loon voor bagageafhandelaren. Dit is een belangrijke stap waar ook Schiphol lang voor heeft gepleit.

Het hogere loon draagt bij aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van bagagemedewerkers. Ook zorgt deze stap ervoor dat werving van bagagemedewerkers gemakkelijker wordt.

Het verbeteren van de arbeidsomstandigheden is een van de prioriteiten van Schiphol. Naast deze belangrijke stap wil Schiphol het werk voor bagageafhandelaren ook lichter maken. Schiphol werkt daar hard aan en zorgt ervoor in april 2024 op elke werkplek een goed werkende tilhulp te hebben die door alle medewerkers gebruikt wordt.

Author

Comments are closed.