Als kleine jongen van vier jaar oud keek Laicerey Baumgard al mee in de keuken wanneer zijn moeder aan het koken was. Inmiddels is hij 26 en kookt bij mensen thuis.

Zeker nu de Kerst eraan komt, maken veel mensen zich druk om het kerstdiner. Of ze bellen Laicerey en maken zich nergens meer druk om, want als private chef brengt hij het complete diner bij je aan huis.

De keuken in

Laicery kookt eigenlijk al zijn hele leven. Toen hij twaalf jaar oud was maakte hij voor het eerst zelf spaghetti. Hij leerde het koken via zijn moeder, de hotelschool en de koksopleiding. “Tijdens de coronatijd begon ik met het aanbieden van mijn diensten als kok aan huis”, vertelt Laicerey.

“Via DM’s op Instagram kreeg ik verzoeken om aan huis te koken omdat de restaurants dicht waren. Dat beviel erg goed. Ik neem alle ingrediënten mee, mijn messenset, kokskleding en en bijvoorbeeld tafelversiering en duik daarmee de keuken in.”

De tekst gaat verder onder de Insta-post >>

Je kunt vooraf met Laicerey afspreken wat hij voor je gaat klaarmaken. “Koken doe ik voor twee of meer personen en vaak een driegangen menu, ik heb daar verschillende opties voor. Er zijn bijvoorbeeld voorafjes, een garnalencocktail, een goede steak -daar ben ik erg goed in, en vind ik zelf ook het lekkerst om te eten-, groenten, salade en als toetje een chocoladegerecht.”

Kerstdiner met elf gasten

Met de feestdagen in zicht kijkt hij terug op afgelopen jaar. “Met Kerst heb ik toen voor elf man gekookt. Dat was de grootste groep tot nu toe en ging me gelukkig goed af. Bij een grotere groep krijg ik hulp van mijn moeder in de keuken, anders is het wel erg veel werk.”

Uiteraard kun je naast de feestdagen er ook voor kiezen dat Laicerey lekker voor je komt koken wanneer je jarig bent of voor een andere leuke gelegenheid. De kosten voor een ‘restaurant aan huis’ van Laicerey’s Tasty Kitchen verschillen per menu. Vanaf 65 euro per persoon kookt hij in jouw eigen keuken. Dat is inclusief het menu, tafelversiering én drank.

Als je je culinair wilt laten verwennen, maar niet je huis uit wilt, komt Laicerey bij jou thuis koken. Neem contact op via zijn Instagramprofiel.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.