Vanaf het Zeeheldenkwartier loop je zo de gezellige Weimarstraat in. Een 1,5 kilometer lange straat vol winkeltjes en cafés. In deze straat komen veel culturen samen en dat merk je aan het grote aanbod eettentjes en hier vind je ook het bijzondere theater De Regentes.

In die gezellige Weimarstraat staan nu vijf woningen te koop.

De Weimarstraat is rond 1900 aangelegd, veel van de panden zijn herenhuizen met oude gevels. De meeste woningen zijn dan ook niet heel goedkoop; rond de zes ton, maar we hebben er ook een gevonden voor net iets meer dan 200.000 euro.

Koopwoningen in de Weimarstraat:

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Magisch! Dit Haagse kwartier wordt eenmalig omgetoverd tot winterparadijs: daar wil je heen

Lees meer

Comments are closed.