Ligt jouw stembiljet al klaar? Weet je al welk vakje je rood gaat kleuren? Dan rest alleen nog de vraag; waar? In Den Haag zijn een aantal bijzondere stembureaus te vinden. Op sommige plekken kom je normaliter nooit, maar met je stembiljet kun je in deze gebouwen toch binnenkomen.

Woensdag 22 november 2023 stemmen we voor de Tweede Kamer. De stembureaus zijn vanaf 07.30 in de ochtend tot 21.00 uur in de avond geopend. Twijfel je nog aan op welke partij je gaat stemmen? Doe dan nog even de Kieswijzer.

Bijzondere stembureaus in Den Haag:

Het Spaansche Hof

Westeinde 12

Spaansche Hof Den Haag
Spaansche Hof Den Haag

De Tempel

Van Kinsbergenstraat 85F

De Tempel. Foto Haags gemeentearchief

Tijdelijke Tweede Kamer

Prinses Irenepad

Foto indebuurt

Pip

Binkchorstlaan 36

Kunstmuseum

Stadhouderslaan 41

Piet Mondriaans Victory Boogie Woogie in het Kunstmuseum in Den Haag. Foto ANP

Lees ook…

Comments are closed.