Of je nu een échte winterliefhebber bent of niet: dit wil je niet missen! Op zaterdag 25 november wordt het Zeeheldenkwartier in Den Haag omgetoverd in een Winter Wonderland. Zo geniet je die dag tussen 10.00 en 18.00 uur van allerlei lekkers, live muziek en méér. Hoe leuk?

Verwonder je aan alles wat het Zeeheldenkwartier te bieden heeft. Je vindt het winterparadijs in de Piet Heinstraat, de Piet Heinplein, de Zoutmanstraat, de Prins Hendrikstraat en het Prins Hendrikplein. Naast dat het kwartier ondergedompeld wordt in winterse en magische elementen, scoor je bij de winkels ook veel korting. De feestmaand is al duur genoeg, toch?

Lees verder onder de foto >

Duizenden lichtjes! | Foto: Anuschka Odau van Hip-a-holic

Magisch bezoek

Zie jij jezelf al lopen tussen alle mooie verlichtingen op straat? Je vindt er naast prachtige lichtjes in het kwartier, vuurtonnen om op te warmen, verhalen over de geschiedenis van de wijk om naar te luisteren en live muziek. Iedere lokale ondernemer heeft speciaal voor deze dag een mooie actie of leuke activiteit waar je aan mee kunt doen. Dat maakt een bezoek natuurlijk extra leuk.

Lees verder onder de foto >

Genoeg kerstelementen in het Zeeheldenkwartier | Foto: Anuschka Odau van Hip-a-holic

Deze ondernemers doen mee

In het Zeeheledenkwartier vind je veel verschillende lokale ondernemers. Hieronder krijg je alvast een sneak peak wie er meedoen aan Winter Wonderland: Kinderboekwinkel Alice in Wonderland, Italy – Italiaanse Delicatessen, Serendipity Antiques and Decorations, Mennys kitchen, Wauw Warenhuis, WNKL, De Bonte Koe Chocolade, Sterk, Sevenster Body and Soul Arts, Engelien, Sugar & Spice, Present Living, Interieurwinkel Edwin Pelser, Haley’s Comet, Teximart, Café-restaurant Kamer, Gerbeaud, Kellys Expat Shopping, Hotel Sebel, Zee van Licht, CHAIRS Interieur, Wijnhandel KOOPER, Atelier Cocotier, By REM, Achtung Baby, Little Green shop, Petit by Sam, Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova Kraamkledingwinkel en Achtung-Lady.

Lees verder onder de foto >

Muziek hoort erbij! | Foto: Anuschka Odau van Hip-a-holic

Dit zijn niet de enige ondernemers die meedoen aan de Winter Wonderland. Ben je benieuwd naar meer? Breng dan vooral een bezoekje!

Winterse activiteiten

Shoppen en rondkijken is leuk om te doen, maar deze winteractiviteiten wil je zeker niet overslaan. Zo kun je een mooie zeeheldenwens opschrijven, op de foto gaan bij de snow globe photobooth, je eigen overheerlijke chocomelk maken en nog veel meer. Kinderen zijn ook welkom. Zij kunnen een kleurplaat maken en voor de Kerstman op de post doen. Wie weet worden ze daardoor éxtra verwend (knipoog).

Spetterend einde

Het wordt alweer snel donker en daar wordt zaterdag 25 november gebruik van gemaakt. Om het evenement af te sluiten, wordt om 18.00 uur de kerstboom aangestoken. Duizenden lichtjes schijnen dan over het Zeeheldenkwartier. Dat ziet er, hoe dan ook, magisch uit! Het perfecte einde van een gezellige dag uit.

Lees verder onder de foto’s >

Kom langs!

Je leest het al: er zijn genoeg redenen om langs te komen op zaterdag 25 november. Drink en eet iets lekkers, verwonder je over de prachtige versieringen en scoor de leukste items met korting. Tip: haal alvast cadeautjes voor de feestdagen in huis!

Comments are closed.