Hang ze aan de muur, verstop je stash erin of maak er een leuk kaarsenplateau van: Het Haags Gemeentearchief doet hun (antieke) filmblikken en filmspoelen weg.

Gratis en voor niks zo’n superleuk item scoren kan binnenkort!

Het Haags Gemeentearchief heeft een enorme audio- en videocollectie. Omdat er veel kwetsbaar materiaal inmiddels gedigitaliseerd is en omdat veel van dit materiaal beter verpakt is, hebben ze twee speciale “weggeef-middagen” georganiseerd.

Op woensdag 22 november (van 12: 00 uur tot 17: 00 uur) en donderdag 23 november (van 12: 00 uur tot 15: 00 uur) kun je gratis en voor niets blikken en spoelen uitzoeken in de studiezaal van het Haags Gemeentearchief in het Atrium van het stadhuis aan het Spui.

Extra leuk: de conservator Audio/video is ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.