Taxibusje van de Gelderse haltetaxi. Foto: Shutterstock/Ronald Wilfred Jansen

Qarin-directeur Paul Pietersen, het bedrijf achter de Gelderse haltetaxi, baalt van de tariefverhoging die volgend jaar wordt doorgevoerd. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat het tarief voor de haltetaxi met maar liefst 11,5 procent stijgt. Ook de kosten van het openbaar vervoer nemen toe, maar de kaartjes voor de bus, trein en buurtbus blijven nagenoeg even veel kosten dankzij een bijdrage van de overheid.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.