Er komt een spannende tijd aan voor CadanCe Huidinstituut in de Vlierboomstraat in Den Haag. Ze zijn opnieuw in de running om de award van ‘beste salon van Nederland’ te winnen. In 2022 zijn ze in de top drie geëindigd. Eén ding is dus zeker: de kwaliteit van alle huidbehandelingen is hoog en ze gaan hier voor het beste resultaat! De huid is tenslotte jouw visitekaartje.

Dat móet natuurlijk gevierd worden en daarom strooit CadanCe Huidinstituut met steengoede kortingen. Al duizenden tevreden klanten gingen jou voor. Sophie is de eigenaresse van de salon en vertelt: “We hebben de tevredenheid met een enquête getoetst. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Daar zijn we heel blij mee!” Plan dus snel jouw afspraak!

1. Een gratis intakegesprek

Om jou snel en vakkundig te kunnen helpen, plannen de huidspecialisten van de beautysalon eerst een intakegesprek met jou in. Tijdens het intakegesprek maakt de huidspecialist een scan van je huid. Hier worden de behandelingen gebaseerd en heb jij snel een stralende huid. Plan nu het intakegesprek, want het is nu gratis!

1. IPL behandeling tegen couperose en pigment

Als jij last hebt van couperose, roodheid of pigmentvlekken in je gezicht, dan is dit voor jou de oplossing. IPL is een veilige en effectieve behandeling om couperose en hyperpigmentatie te verwijderen. Je ziet snel resultaat. Goed om te weten: deze behandeling kan worden vergoed door je zorgverzekering. Bekijk dus vooral of je hiervoor in aanmerking komt. Bij twee behandelingen, krijg je de derde gratis. Gun het jezelf!

2. Definitief ontharen (laserbehandeling)

Erger jij je regelmatig onder de douche dat jij je wéér moet scheren? Of wil jij van je overbeharing af? Dan wil je kiezen voor definitief ontharen. Bij deze salon zijn ze gespecialiseerd in laserbehandelingen. In november krijg je zes behandelingen voor de prijs van vijf. Zo ben jij alvast klaar voor de zomerdagen en ervaar je geen stress meer van jouw lichaamshaar. Doen!

Lees verder onder de foto >

Voor altijd gladde oksels! | Foto: CadanCe Huidinstituut

3. Microneedling met Dermapen

Wie wordt er nou niet blij van een gladde en stralende huid? Door microneedling wordt de huid zichtbaar verbeterd. Of je nu last hebt van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie, huidverslapping of (acne)littekens is deze behandeling dé oplossing. Als je nú een afspraak maakt, ontvang je 25 procent korting. Ontdek wat de huidspecialisten voor jou kunnen betekenen!

Lees verder onder de foto >

Behandeling met de Dermapen | Foto: CadanCe Huidinstituut

Maak een afspraak

Bij CadanCe Huidinstituut staan jouw (huid)behoeften voorop. Maak snel jouw afspraak, zodat ook jij extra vrolijk in de spiegel kijkt, vanwege jouw stralende huid. In 2024 horen de huidspecialisten of zij gewonnen hebben. Duimen maar!

Comments are closed.