Gelukkig! Sinterklaas is zaterdag heelhuids aangekomen op Scheveningen. Samen met zijn pieten kwam de Sint aan in de Scheveningse haven.

De bezoekers hadden het natte weer getrotseerd om een glimp van de Goedheiligman op te vangen. Hij en zijn pieten werden ondanks de onophoudelijke regen door een boel enthousiaste kinderen (en hun ouders) én de burgemeester van Den Haag begroet.

In dit artikel vind je foto’s van de intocht van Sinterklaas in Den Haag en Scheveningen op zaterdag 18 november 2023. Heb je zelf ook leuke foto’s gemaakt, plaats deze dan onder het bericht op Facebook, stuur ze naar ons via Instagram of mail naar denhaag@indebuurt.nl.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Komende week kun je twee dagen gratis naar twee bekende Haagse musea

Lees meer

Author

Comments are closed.