Wellicht had de vrouw van een Haagse verdachte in een overvalzaak geen ring cadeau gekregen, want toen ze haar man in het tv-programma Opsporing Verzocht voorbij zag komen, gaf ze manlief meteen aan bij de politie.

Hoe een avondje bankhangen met een druk op de knop om kan slaan. Een stelletje uit Den Haag zat op de bank en zapte naar het programma Opsporing Verzocht. Wat de man – en zeker zijn vrouw – niet hadden verwacht is dat de man zelf in beeld kwam, tijdens het overvallen van een juwelier lezen we in AD.

Gezellig voor de buis

Met wat te eten en te drinken was het stel dinsdagavond op de bank geploft. De man (55) besluit te gaan zappen en stopt bij het programma Opsporing Verzocht. Op het scherm verschijnen beelden van een overval op een juwelier in Rotterdam-Kralingen. Hierbij dringen twee mannen de zaak binnen en dwingen het personeel met een vuurwapen om sieraden af te staan.

Gezellig naar de politie

De man schrikt. Hij ziet namelijk zichzelf de winkel overvallen. Zijn vrouw, die naast hem op de bank zit, bedenkt zich geen moment. ‘Ze heeft hem direct afgeleverd bij ons op het bureau’, zo meldde de politie Scheveningen, waar de verdachte zichzelf heeft aangegeven. De man zit nog vast en het onderzoek is in volle gang.

De Hagenaar is de derde verdachte die werd aangehouden voor de overval, die plaatsvond op 15 juli aan de Vlietlaan. ‘Wij verwachten dat Lang leve de liefde of de All you need is Love Kerstspecial wat aanmeldingen binnen zal krijgen’, grapt de politie onder het bericht op sociale media.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.